Your Adsense Link 728 X 15

Game House undead

Posted by face Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013 0 σχόλια
Είναι γεγονός!!!! Αποφασίστηκε ότι το πολύ-συζητημένο Game House undead θα φτιαχτεί στην Θεσσαλονίκη αρχίζοντας από πρώτη Σεπτέμβριου του 2013 κάτω από την διαχείριση της Rilla και του Εμμανουήλ . Το Game House undead εκτός από 24ωρο live gaming θα έχει σελίδα με τακτικές, φιλοξενία  gamer από όλο τον κόσμο, παραγωγή ανεξάρτητης εκπομπής σε στιλ πάνελ για τοπικό κανάλι με θέμα το gaming, και παραγωγή περιφερικών προϊόντων για υπολογιστές και πολλά άλλα. 

Αυτά που θα πρέπει να διαθέτουν αυτοί οι οποίοι θα αναλάβουν το Game House Undead δεν είναι πολλά και οι απαιτήσεις δεν είναι μεγάλες όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω. Χωρίζονται σε δύο μικρές κατηγορίες οι οποίες είναι:

Α) Κύρια κριτήρια

1) Να είναι gamer WoW ή LoL
2) Ηλικιακά να είναι 18+ άνω 
3) Να είναι καπνιστής ή να μπορεί να ζήσει με καπνιστές.

Β) Δευτερεύοντα κριτήρια

1) Να γνωρίζει αγγλικά (Ελάχιστη σημασία έχει η ύπαρξη πιστοποιητικού, η γνώση αρκεί )
2)Να έχει εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (Κατά προτίμηση)
3)Να έχει pc που να ανταποκρίνεται σε online RPG και Live stream ταυτόχρονα 

Χαρακτηριστικά που θα προτιμηθούν

1) Καλή αίσθηση του χιούμορ (Πάντα!!!)
2) Άνεση στην κάμερα 
3) Άνεση στην ομιλία

Θα προτιμηθούν άτομα από Θεσσαλονίκη που δεν θα χρειάζεται να μένουν μέσα στο  Game House ώστε να ρίξουμε τα πάγια έξοδα όσο το δυνατόν περισσότερο από την αρχή. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα λάβουμε σοβαρά τις αιτήσεις από όλη την Ελλάδα. Αν υπάρχει καλή θέληση υπάρχει και τρόπος, υπάρχουν και θέσεις που δεν απαιτούν κάμερα.

Τι χρειαζόμαστε
1) Γραφίστα
2) Ειδικό στην επεξεργασία βίντεο
3) Διαχειριστή εμπορευμάτων, αγορά- πώληση
4) Οικονομική διαχείριση

Η ιδέα θα χρηματοδοτηθεί από όλους όσους λάβουν μέρος όπως γίνεται άλλωστε σε κάθε  Game House. Αυτό στην αρχή. Έπειτα, όταν υπάρξει κέρδος αυτό θα μοιράζεται ισότοπα. 

Με λίγα λόγια το Game House undead δεν είναι κάτι που θα διαμορφωθεί ανάλογα με το πόσοι είμαστε και το τι μπορεί να προσφέρει ο κάθε ένας. Θα γίνει πρώτα γιατί μας αρέσει και μετά για το κέρδος. Η ύπαρξη κέρδους είναι απαραίτητη μόνο για λόγους συντήρησης. Από κει και πέρα η αγάπη για την ιδέα και το πόσο αυτή μας αρέσει θα είναι η ουσία του όλου εγχειρήματος. 

Για αιτήσεις και πληροφορίες μπορείτε να στείλετε email στη διεύθυνση: valeriarila@yahoo.gr